<< Afd Korfbal   |   SV Milsbeek   |   Afd Voetbal >>

18-09-2014

Home - voetbal
Bonjour de Tour
Algemeen
Uitslagen en programma
Senioren
Jeugdprogramma
Dames
Afgelastingen
Training
Supportersclub
Sponsoring
Oud Papier
Foto's
Contact
Inloggen

Nieuwe voorzitter

1-1-2013

Bestuursverkiezing

Het huidige bestuur draagt Theo Hendriks voor als nieuwe voorzitter afdeling voetbal. De aanwezige leden gaan akkoord met deze voordracht en wensen hem veel succes. Theo zal het eerste jaar ( ivm de afwikkeling van bestaande activiteiten )bijgestaan worden door oud-voorzitter Mart van Boekel. Ook voor penningmeester Frank den Heten zal na 30 juni 2013 is een vervanger gevonden in de persoon van Koen Hermers, inhoudelijk is de taak van de penningmeester aangepast ( enkele onderdelen in zijn financiele verantwoording zijn overgenomen door de penningmeester van de SV, Perry Houtepen ) Koen zal na 30 juni als budgethouder afdeling voetbal door het leven gaan.

Respect

De vergadering vraag ALLE leden om respect te hebben voor onze scheidsrechters, accepteer hun beslissing en draag onze verenigingsnaam uit met respect. We hebben nu een minimale bezetting van scheidsrechters om de wedstrijden van de lagere elftallen te leiden, we willen graag de jeugd van A, B en C wedstrijden van de E en de (mini) F laten leiden, maar dan hebben we ondersteuning nodig van leiders, ouders en huidige scheidsrechterscorps.

Accomodatie 

De accommodatie krijgt een face-lift. De ruimte nabij veld 3 (de oude garage en berging) zullen omgetoverd worden tot 2 grote, moderne kleedkamers. We verwachten deze nog voor het einde van dit seizoen in gebruik te nemen. Daarna zijn de huidige kleedkamers 1 t/m 4 aan de beurt, maar de financiën zijn op dit moment een probleem, dus wie een “bijzonder idee” heeft om samen met het bestuur en de leden een actie op poten te zetten, laat die zich melden bij het bestuur ( Hans de Bruin of Hans Cobussen ).

Uitnodiging jeugdleden met ouders

Wij willen op donderdag 24 januari vanaf 19.30 uur alle leden met hun ouders uitnodigen om een bijeenkomst van de afdeling voetbal bij te wonen, waar naast bovenstaande punten ook de samenstelling van de teams van dit moment, maar ook voor volgend seizoen besproken kan worden. De leden worden verzocht eventuele vragen of andere punten voor de agenda voor 16 januari bij een van de bestuursleden in te dienen, zodat wij jullie op de ingediende vragen ook antwoord kunnen geven.