SV Milsbeek wint in Uden

SV Milsbeek heeft in een doelpuntrijk duel afgerekend met FC Uden. De Limburgers wonnen met 5-3 op het Udense kunstgras, waardoor de formatie van trainer Danny Claassen voorlopig de vierde plaats in de vierde klasse H bezet.

,,We hadden in de eerste twintig minuten wel wat probleempjes, maar toen besloten we om het anders aan te pakken”, analyseerde Claassen de wedstrijd van zijn ploeg. ,,We maakten de keuze om meer druk naar voren te gaan zetten en hun opbouw te gaan verstoren. Daardoor konden zij de lange bal niet meer spelen en trokken wij de wedstrijd langzaam naar ons toe.”

In die fase liep Milsbeek uit naar een 1-5 voorsprong. Bas Broekman, Roy Neijenhuis, Nick Derksen, Derek Smittenberg en Jelle Beumer vonden allen het net namens de Limburgers. ,,We hebben nu meer jongens die een doelpunt kunnen maken”, sprak de oefenmeester van Milsbeek. ,,Dat geeft ons meer rust, omdat we niet meer afhankelijk zijn van één speler voor onze goals.”

bron: Gelderlander
foto: archief