Corona update

Beste leden en vrijwilligers van SV Milsbeek

De grote verspreiding van het Corona virus heeft ervoor gezorgd dat beperkingen opnieuw nodig zijn om het virus terug te dringen.

Concreet betekent dit het volgende voor onze club:

• De kantine zal per dinsdag 29 september tot nader bericht gesloten zijn
  • Publiek is bij trainingen en wedstrijden niet toegestaan. Uitzonderingen worden hierbij niet toegestaan. Kinderen mogen tot op de parkeerplaats begeleid worden. Ouders kunnen het sportpark dus niet betreden!
  • Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.
  • Op onze site staat het corona reglement vermeld. De nieuwe beperkingen kunnen dus afwijken van dit reglement. Wij volgen altijd de regels van het RIVM en aan volledig mee in de opgelegde beperkingen.

Mochten er desondanks vragen zijn, stel deze aan 1 van de bestuursleden van SV Milsbeek of de afdelingen Voetbal en Korfbal. Ga nooit ergens zelf vanuit en bij twijfel vraag het aan ons. Je kunt natuurlijk ook je vraag stellen aan 1 van de (jeugd) leiders. Je kunt je vragen ook kwijt via de social media kanalen als facebook, instagram, onze site of per email.

Wij vragen iedereen zich aan de richtlijnen en regels te houden. Het SV Milsbeek bestuur is beslissend in die gevallen waarbij enige onduidelijkheid kan of is ontstaan. Wij zijn als bestuur in ieder geval blij dat we kunnen blijven sporten, maar we hebben elkaar nog steeds hard nodig om zo snel mogelijk terug te keren naar een normale en gezonde situatie.

Indien er meer informatie beschikbaar is blijven we jullie informeren via email en onze site

Blijf volhouden en blijf gezond!

Bestuur SV Milsbeek