Milsbeek pakt punt in laatste minuut

Invaller Jurre Berns redt punt voor Milsbeek

Een onthutsend zwak spelend Milsbeek wist in Beers tegen het nog puntloze HBV in de allerlaatste minuut een nederlaag te voorkomen. De gehele wedstrijd wist Milsbeek slechts 2 goed opgezette aanvallen op de mat te leggen. In de 3e minuut een prima combinatie met Daniel Janssen en Selim Sahinturk die onhoudbaar de bal in de touwen joeg. Als Milsbeek vanaf dat moment niet zo ongeorganiseerd, inspiratieloos en zonder bezieling had gespeeld, zou een overwinning vanzelfsprekend zijn geweest. Nu speelden beide ploegen een belabberde wedstrijd die het aanzien nauwelijks waard was. Milsbeek kon het technisch overwicht op geen enkele manier tot uiting brengen en bleef volharden in doelloos veldspel zonder enige visie en overtuiging en veel te passief spel indien de ploeg in balbezit was. Ook HBV blonk uit in foute passes maar door de slechte organisatie bij Milsbeek kreeg HBV toch enkele kleine kansjes waaruit in de 20e minuut de gelijkmaker werd gescoord.

De 2e helft wist de HBV doelman enkele inzetten van Milsbeek te keren bij aanvallen die louter door toeval tot kansjes leidde. Geheel onverwacht wist zelfs HBV in de 71e minuut op voorsprong te komen. De verdediging van Milsbeek stond toe te kijken hoe Jeroen van Sonsbeek geheel vrijstaand makkelijk kon inkoppen. Hierna verzuimde HBV de beslissende treffer te scoren. Bij de 2e goede aanval van Milsbeek legde Bas Broekman de bal panklaar voor de 18 jarige invaller Jurre Berns die met een mooie schuiver de gelijkmaker scoorde. Milsbeek zal a.s. zondag in de thuiswedstrijd tegen SIOL uit een ander vaatje moeten tappen om een goed resultaat te behalen.