Bloedeloos gelijkspel SV Milsbeek

In een uiterst zwakke wedstrijd tegen SIOL uit Katwijk op donderdagavond 5 april werd door, het in 2018 nog steeds ongeslagen, Milsbeek een 0-0 gelijkspel behaald. Een terechte uitslag gezien het vertoonde spel van beide ploegen. De kansen waren zeer zeldzaam waarbij in de eerste 30 minuten SIOL een klein overwicht had maar de kleine kansjes niet wist te benutten. Het spel was het aanzien niet waard en de slechts 75 toeschouwers waren blij dat de uitstekende scheidsrechter voor het rustsignaal floot. Na de rust een iets levendiger spelbeeld zonder dat de wedstrijd ook maar enigszins kon boeien. De weinige en kou-kleumende toeschouwers werden nog steeds getrakteerd op een enorm foutenfestival. Door een terecht gegeven strafschop aan Milsbeek kreeg die ploeg in de 75e minuut de grootste kans om de overwinning te behalen maar de strafschop van de gevloerde spits Ali Genciaoglu werd prima gered door de doelman van SIOL. Beide ploegen waren tevreden over het gelijkspel maar zeker niet over het vertoonde spel. Aanstaande zondag speelt Milsbeek thuis tegen koploper Ulysses uit Megen en a.s. donderdag ook weer thuis tegen Achates uit Ottersum. Milsbeek staat bovenaan in de periode en zal in beide wedstrijden beter moeten spelen om de drie punten in Milsbeek te houden.