slap Milsbeek verliest van Achates

Na een goede wedstrijd vorige week verloor Milsbeek met 0-3 thuis van Achates.

Milsbeek begon de wedstrijd met een goed gevoel na de 3 punter vorige week in Zeeland.
De eerste kans was dan ook voor de rood-zwarten toen Jelle Beumeler uit een rebound net naast schoot. De toeschouwers maakten zich op voor een mooie derby maar kwamen bedrogen uit. Vooral Milsbeek oogde inspiratieloos en onbegrijpelijk slap. Omdat ook Achates teveel verzandde in 'gepriegel' op het middenveld was de wedstrijd zeker niet derbywaardig. Dat Milsbeek pas na 30 minuten de eerste fatsoenlijke aanval opzette was een teken aan de wand. Een opgezette aanval door Bas Broekman werd door hem zelf afgerond. Maar keeper Peeters redde bekwaam. Langzaam kregen de gasten uit Ottersum de overhand en na een fout in de Milsbeek verdediging werd er alleen voor de keeper een reuze kans door Achates gemist. Door het inbrengen van Jean-Paul ten Haaf k er meer strijd bij Achates en Milsbeek komt niet meer onder de druk uit. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de gasten uit een corner net voor rust de 0-1 scoorde via Jean Paul ten Haaf.

Na de rust probeerde Milsbeek het tij te keren met een wissel op het middenveld. Spelmaker Bas Broekman werd vervangen en de rood-zwarten probeerden het met een ander middenveld de gelijkmaker af te dwingen. De eerste 10 minuten kregen de rood-zwarten kleine kansjes via een schot van Selim en had Achates geluk dat een klutsbal net over het doel verdween. Maar helaas is de dadendrang van de ploeg van Danny Claassen al heel snel over en schiet de thuisploeg aanvallend tekort. Achates blijft gemakkelijk overeind en kan zelfs de 0-2 scoren als Teun Lemmen op randje buitenspel na aangeven van wederom Jean-Paul ten Haaf de bal over de keeper lobt. Na 65 minuten was de wedstrijd gespeeld en speelde Milsbeek de wedstrijd plichtmatig en futloos uit. Als in de verdediging ook nog een de altijd betrouwbare Nick Derksen in de fout gaat scoorde Achates via invaller Jelle Hendriks de 0-3 en kon men met 3 punten de Ottersumse kermis gaan vieren.

Milsbeek moet zichzelf achter de oren krabben over deze prestatie en zal volgende uit een ander vaatje moeten tappen als het op bezoek gaat bij Toxandria in Rijkevoort.