Onnodig verlies SV Milsbeek

In de eerste wedstrijd van het seizoen leed Milsbeek een onnodige 2-1 nederlaag. Ondanks de gestaag vallende regen werd het een sportieve wedstrijd op een prima bespeelbaar veld.  Milsbeek gaf geen enkele kans weg aan Estria en kreeg zelfs in de 30e minuut een ideale mogelijkheid om de openingstreffer te scoren, maar Ali Genciaoglu schoot op de paal. In de 40e minuut een ernstige blessure voor trainer/speler van Estria Ivo Rossen die met een  brancard het veld moest verlaten. De 2e helft begon spectaculair met 3 doelpunten binnen 10 minuten. De eerste treffer van Milsbeek kwam van Roy Neijenhuis die bij de 2e paal onhoudbaar kon inkoppen. Twee minuten later de fatale minuut voor Milsbeek. Nadat eerst de gelijkmaker werd gescoord uit een identieke situatie als de treffer voor Milsbeek en vanaf de aftrap was de Milsbeek defensie niet agressief genoeg om uitblinker van Estria Niels van Lier het scoren te beletten. Hierna kreeg Estria een aantal mogelijkheden om de definitieve beslissing te forceren maar de spitsen faalden. Het keihard werkend team van Milsbeek bleef geloof houden in een goede afloop en het was bijzonder jammer dat scheidsrechter Benders uit Cuijk in de allerlaatste minuut weigerde om een strafschop aan Milsbeek toe te kennen na een zware overtreding op Selim Sahinturk.
Door een zeer goede werklust kon Milsbeek toch met een opgeheven hoofd het veld verlaten en dit biedt perspectief voor de toekomst. A.s. zondag speelt Milsbeek in Zeeland tegen Festilent