Verlies tegen Achilles Reek

In het inhaalduel thuis tegen Achilles Reek op donderdagavond 4 april heeft Milsbeek een 2-0 nederlaag geleden.
Het eerste kwartier was duidelijk voor Milsbeek. De twee goede kansen werden helaas niet verzilverd. Daarentegen werd het eerste schot op het Milsbeek doel meteen de openingstreffer. De verdediging liet de spits ongehinderd scoren. Hierna ontzettend veel balverlies aan beide zijden. Milsbeek probeerde het wel maar behoudens de tien corners werd er geen enkel gevaar gesticht. Daarentegen leidde de eerste fatsoenlijke aanval van Achilles tot het tweede doelpunt. De rechtsbuiten kon ook al ongehinderd een voorzet geven die onberispelijk werd ingekopt. De 2e helft kreeg Milsbeek al meteen een uitgelezen mogelijkheid om de aansluitingstreffer te scoren, maar de grove verdedigingsfout van Achilles kon niet worden benut. Hierna probeerde Misbeek het nog wel aan aantal keren, maar ook in deze wedstrijd werd weer duidelijk dat het de ploeg op dit moment onbreekt aan stootkracht en scorend vermogen. Zowel Milsbeek als Achilles bleven grossieren in foutieve passes, zodat het spelpeil er in de 2e helft ook niet beter op werd.

Aanstaande zondag SV Milsbeek uit tegen Gassel.