Domme nederlaag SV Milsbeek

In de thuiswedstrijd tegen Juliana Mill leed Milsbeek een onnodige 3-2 nederlaag. In een overigens sportieve wedstrjd onder goede leiding van scheidsrechter Philipsen uit Lomm, werd enkele minuten voor tijd de beslissende treffer gescoord. Daar waar Milsbeek in de 85e minuut middels een benutte strafschop van Daniel Janssen de niet meer verwachte gelijkmaker scoorde verzuimde de ploeg om dit punt tot het einde vast te houden. Gedurende de gehele wedtsrijd kreeg Juiana uit Mill de beste kansen en mocht Milsbeek blij zijn dat de ploeg niet op een onoverbrugbare achterstand kwam. Alhoewel het spel van Juliana ook zwak was had de ploeg uit Mill wel de meeste aanspraak op een overwinning. Milsbeek kon gedurende de gehele wedsrijd geen enkele keer de toeschouwers doen geloven in een goede afloop. Ontstellend veel balverlies en van vele onnodige fouten wist Juliana optimaal te profiteren. Ook in deze wedstrijd was weer duidelijk dat het de ploeg ontbreekt aan ervaring maar meer nog aan een echte teamgeest om een goed resultaat te behalen. Het team zal zich op alle fronten moeten verbeteren om nog een aantal punten aan het totaal toe te voegen. Het vertoonde spel in de afgelopen wedstrijden biedt daar weinig hoop voor. Een uitdaging voor de ploeg om dat via o.a. de juiste spelopvatting en discipline te weerleggen. Aanstaande donderdag eerst in Escharen tegen Estria en paasmaandag uit tegen koploper Hapse Boys.