Vriendenloterij, woensdag 15 mei 2019

Beste clubleden / ouders van jeugdleden,

Sportvereniging Milsbeek heeft al heel lang de wens om een sproei installatie op veld 3 en 4 te realiseren. Maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom doen wij mee aan de belactie van de VriendenLoterij!

Op woensdagavond 15 mei tussen 19.00 uur en 21.30 uur kun je een telefoontje verwachten van een van onze leden met de vraag om mee te spelen met de VriendenLoterij voor Sportvereniging Milsbeek. Het is de moeite meer dan waard, want:

• De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas;
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen;
  • De VriendenLoterij keert tijdens de belmaanden extra geldbedragen uit aan de drie clubs die de meeste loten hebben verkocht. Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club te winnen!

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we de sproei installatie kunnen realiseren. Daar gaan we samen toch voor?

Met vriendelijke groet,
Perry Houtepen.