Verdiende zege SV Milsbeek

In de uitwedstrijd in Rijkevoort tegen Toxandria regende het de gehele wedstrijd en was er ook een regen aan kansen te noteren. Slechts 1 kans voor de thuisploeg en talloze voor Milsbeek. Vanaf het beginsignaal dicteerde Milsbeek de wedstrijd. Enorm veel balbezit maar het ontbrak aan effectiviteit in het 16 metergebied van Toxandria. Mede door het uitstekende keeperswerk van de Toxandriadoelman werd het tot ieders verbazing een ruststand van 0-0. En daar waar de doelman verslagen was, werd tot tweemaal toe de bal van de doellijn gehaald. Milsbeek doelman Cillessen moest gedurende de 90 minuten slechts één keer handelend optreden. De 2e helft werd het krachtsverschil nog groter. Na het missen van alweer talloze kansen in het eerste kwartier na rust, viel in de 61e minuut de verlossende treffer. Na een mooie aanval wist Bas Broekman de voorzet van Pépé van Hoeve feilloos in het net te schieten. Ook na deze voorsprong hetzelfde spelbeeld. Het hardwerkendeToxandria was volstrekt kansloos en Milsbeek bleef volhardden in het missen van kansen. In de 74e minuut scoorde Pépé van Hoeve de dikverdiende 2e treffer. Het veldspel was prima maar het bleef jammer dat er uit de vele kansen niet meer gescoord werd. Hopenlijk kan de ploeg a.s. zondag in de thuiswedstrijd tegen Festilent de wedstrijd wederom dicteren en het goede veldspel omzetten in meer doelpunten. Maar uiteindelijk zijn toch de 3 punten het belangrijkste!