Verdiende nederlaag SV Milsbeek

Een erg zwak spelend Milsbeek is na een week de koppositie alweer kwijt. In de uitwedstrijd tegen SCMH uit Mariaheide was de ploeg geen schim meer van het getoonde spel van de laatste wedstrijden. Geen enkele speler behaalde het verwachte niveau van die afgelopen wedstrijden. Ontstellend veel foute passes, geen enkele overtuiging en veel te veel verloren duels bezorgde de ploeg een 2-0 nederlaag.

Het was onthutsend om te zien dat Milsbeek geen enkele goed opgezette aanval wist te bewerkstelligen. Tegen het goed georganiseerd verdedigend SCMH was de Milsbeek aanval volstrekt kansloos. Gedurende de eerste helft 2 kleine kansjes waren het enigste wapenfeit voor Milsbeek, Daarentegen zorgde een ook niet bijster goed spelend SCMH wel voor een aantal gevaarlijke momenten voor het Milsbeekdoel. In de 35e minuut viel dan ook de verdiende openingstreffer voor SCMH. De 2e helft een iets beter spelend Milsbeek, maar ook nu ontbrak het aan goed positiespel, overtuiging, hoog baltempo en geslaagde individuele acties. De 2e treffer in de 64e minuut illustreerde een beetje het Milsbeek spel. De gehele verdediging bleef staan wegens een vermeende overtreding en SCMH kon ongestoord de 2-0 binnen tikken. Milsbeekspeler Daniel Janssen trof nog een keer de lat maar dat was ook het engiste gevaarlijke moment voor het SCMH doel.

Zodoende een dikverdiende nederlaag waaruit het jonge team lering moet trekken voor de volgende wedstrijden. De eerstvolgende is a.s. zondag thuis tegen VIOS'38 uit Beugen. Het is dringen aan de top in 4e klasse en bij winst tegen VIOS'38 en een week later tegen het nu nog puntloze SCV kan de ploeg ook zomaar weer bovenaan staan en strijden om de periodetitel.