Mooie overwinning SV Milsbeek

Na de drie opeenvolgende nederlagen behaalde Milsbeek een benauwde maar verdiende zege tegen de nummer twee van de ranglijst SCMH uit Mariaheide. Zeker de 1e helft was Milsbeek de meeste gevaarlijke ploeg door met een tomeloze inzet SCMH te bestrijden.

Op het zware maar goed bespeelbare veld kwam de tegenstander uit Mariaheide geen enkele keer tot een gevaarlijke aanval. Milsbeek streed voor elke meter en kwam in de 9e minuut op voorsprong door een kopbal van Wahid Rashidi die een afgemeten voorzet van Roij Neijenhuis onhoudbaar in de touwen joeg. In de 22e minuut werden 2 kansen gemist door Daniel Janssen en in de rebound door Nick Derksen. In de 25e minuut kon spits Daniel Janssen zijn goede spel niet verzilveren met een doelpunt toen zijn inzet net voorlangs werd geschoten. Een terechte voorsprong die wel hoger had moeten zijn. Zodoende een spannende maar qua spelpeil een duidelijk mindere 2e helft. Milsbeek moest steeds verder achteruit maar het ontbrak SCMH aan doeltreffende acties. Het enigste gevaar voor het Milsbeek doel was na de diverse spelhervattingen. Milsbeek kwam in de 70e minuut op een 2-0 voorsprong. In de enigste goed opgezette aanval scoorde Wahid Rashidi zijn 2e luid bejubelde doelpunt. Ondanks de inzet die beide ploegen toonden was het een sportieve strijd onder prima leiding van de 19 jarige Damyan Duindam uit Nederweert. In de laatste 15 minuten wist Milsbeek simpel stand te houden waarbij ook de 2 wisselspelers uit het A team hun bijdrage leverde middels prima getoonde inzet. Deze inzet van het gehele team was uiteindelijk ook de sleutel voor deze zege.

a.s. Zondag speelt Milsbeek uit tegen SCV'58 uit Velp en zal bij een nieuwe zege de nu ingenomen 2e plek kunnen consolideren.