GEEN ACTIVITEITEN BIJ SV MILSBEEK VANWEGE CORONAVIRUS

Update 24-03

Beste leden, jeugdleden, ouders/verzorgers en andere belangstellenden van SV Milsbeek,

Het bestuur van SV Milsbeek heeft, tot nader bericht en met onmiddellijke ingang, besloten dat alle activiteiten die gerelateerd zijn aan de vereniging komen te vervallen vanwege het coronavirus. Alle vriendschappelijke wedstrijden, trainingen en andere bijeenkomsten zijn dus afgelast. Ook ons clubhuis wordt, tot nader bericht, voor bezoek gesloten, ook alle geplande evenementen gaan niet door. Zo vervalt het PAPIER ophalen op 28 MAART! En ook de jaarlijkse POTGRONDACTIE VERVALT. DE PAPIERCONTAINERS OP ONS SPORTPARK BLIJVEN WEL BEREIKBAAR. OOK KONINGSNACHT IS AFGELAST Deze beslissingen zijn gebaseerd op de mededelingen en adviezen van de regering, KNVB en RIVM.

Wij hopen op Uw begrip en zorg goed voor elkaar in deze tijd! Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend en zullen u berichten over eventuele andere maatregelen.

Met sportieve groet,
Bestuur SV Milsbeek