Onnodig puntverlies Milsbeek

In de uitwedstrijd tegen Toxandria moest Milsbeek volledig onnodig puntverlies incasseren. In de eerste helft een oppermachtig Milsbeek dat verzuimde om het veelvuldige balbezit om te zetten in doelpunten. In de eerste 3 minuten al 2 opgelegde kansen. Ook in deze beginfase de enigste 2 kansen in deze helft voor Toxandria. Milsbeek miste de scherpte in het strafschopgebied van Toxandria. Ook bij balverlies liet de ploeg van Neijenhuis vaak steken vallen door niet snel genoeg de tweede bal te veroveren om vervolgens een snelle eindpass te geven. Door de onmacht van Toxandria leverde dit geen enkel gevaar op voor het doel van Milsbeek. Na weer twee doelrijpe kansen te hebben gemist kwam in de 34e minuut de weergaloze openingstreffer van de voet van de verder onzichtbare Pepe van de Hoeve. Met een volstrekt onhoudbaar schot in de bovenhoek liet hij de doelman van Toxandria volstrekt kansloos. Hierna verzuimde Milsbeek om voor de rust de wedstrijd te beslissen, waarbij een schot van de goed spelende Luuk de Bruin maar ternauwernood gered kon worden.

In de 47 minuut wist Bas Broekman voor een bijna leeg doel een grote kans niet te verzilveren. Hierna eenzelfde spelbeeld met dien verstande dat Milsbeek steeds meer balverlies leed en zeer slordig speelde. Uit een corner in de 62e minuut werd de onverwachte gelijkmaker binnengekopt. In de 72e minuut werd Wahid Rashi in het 16 meter gebied onderuitgehaald en dezelfde speler benutte de terecht toegekende strafschop. Toxandria wist geen enkele uitgespeelde kans te creëren en kwam toch aan een 2e doelpunt. In de 90e minuut werd doelman Sillessen volkomen verrast met een zondagsschot in de bovenhoek. In de blessuretijd miste Daniel Janssen nog alleen voor de Toxandria-doelman en in de allerlaatste seconde werd na een prima passeeractie van Bas van de Weele het schot door diezelfde doelman tegen de paal geduwd. Meteen floot scheidsrechter Thijssen voor het einde. Voor de volgende wedstrijden zal Milsbeek met name veel geconcentreerder, doelgerichter en met de kansen efficiënter om moeten gaan.

A.s. zondag de thuiswedstrijd tegen Oostrum.