Mooie overwinning Milsbeek

De uitwedstrijd in Siebengewald tegen Stormvogels'28 werd door de coronamaatregelen gespeeld zonder publiek. Ook trainer John Neijenhuis moest vanwege coronaklachten verstek laten gaan. De coaching werd nu gedaan voor Wilko Mans.

In tegenstelling tot vel voorgaande wedstrijden speelde Milsbeek met durf en inzet. Ondanks de blessuregevallen speelde het team met genoeg passie om met een 2-3 zege de grasmat te verlaten. Na een 1-0 voorsprong door doelpuntenmaker Pepe van Hoeve werd er in de 2e helft nog 2 keer gescoord door de 18 jarige Sam Wendt. Stormvogels scoorde in die aantrekkelijke 2e helft ook nog 2 keer maar bracht de terechte overwinning niet verder in gevaar. Een mooie opsteker voor de resterende wedstrijden met a.s. donderdagavond om 20.00 thuis tegen VIOS'38 uit Beugen en zondag 28 november uit tegen Montagnards in Bergen.

Als er met dezelfde inzet en de wil van alle spelers om te willen winnen kan de ploeg bij goede resultaten aansluiten bij de top 3 in de vierde klasse.