Onterechte nederlaag SV Milsbeek

De inhaalwedstrijd tegen Vios'38 uit Beugen werd een 1-0 nederlaag geleden.

In deze lichtwedstrijd op veld 2 op donderdagavond was SV Milsbeek na de enige treffer in de 20e minuut heer en meester. Typerend voor het verloop van de wedstrijd was het feit dat die treffer ook het enige gevaarlijke moment voor het doel van Milsbeek was. Na een gelijkopgaande wedstrijd in de eerste 20 minuten, zonder veel hoogtepunten, speelde het restant van de wedstrijd zich af op de speelhelft van Vios'38. Deze ploeg speelde vanaf de voorsprong met alle spelers op eigen helft. Tegen die muur van geelzwarten kon Milsbeek niet voldoende openingen vinden om te scoren. Zodoende kreeg Milsbeek gezien het spelbeeld veel te weinig. Er was voldoende werklust maar het geluk was niet aan de zijde van Milsbeek.

Aanstaande zondag is Milsbeek vrij, op zondag 28 november wordt er gespeelt in Bergen tegen Montagnards.