SV Milsbeek in top 3

In de uitwedstrijd tegen de Zwaluw uit Oeffelt bleef het team voor de 9e keer ongeslagen door de 1-0 overwinning.

Zeker de 1e helft had Milsbeek weinig moeite met het zwakke 'De Zwaluw'. Goaltjesdief Daniel Janssen zorgde voor een zeer terechte 0-1 ruststand. Na de pauze een iets energieker spelend de Zwaluw, maar Milsbeek bleef moeiteloos overeind en miste zelfs enkele mooie mogelijkheden om de score te verhogen. Door deze zege staat de ploeg nu op een 3e plaats en leidt in de periodestand. Komende zondag, tijdens het feest omtrent 25 jaar supportersclub, kan het team bij weer een zege prima zaken doen om een nacompetitieplek. Maar dan zal er in de thuiswedstrijd tegen Stormvogels'28 met volle overgave en overtuiging gespeeld moeten worden om ook in de 10e achtereenvolgende wedstrijd niet alleen ongeslagen te blijven maar met 3 punten de 3e plek te verstevigen.