SV Milsbeek wint opnieuw

In de thuiswedstrijd tegen Stormvogels'28 boekte Milsbeek wederom een mooie overwinning. Op het zeer gezellige sportpark waar ook het 25 jarig jubileum van de supportersclub werd gevierd, werd ook deze zege luid bejubeld. Milsbeek gaat nu aan kop in de periodestand en staat nu op een mooie derde plaats op de ranglijst. Indien a.s. donderdagavond in de thuiswedstrijd tegen koploper Constantia ook een overwinning wordt behaald komt de nacompetitie om promotie steeds meer in zicht. Tegen Stormvogels was Milsbeek gedurende het eerste uur de beste ploeg. Stormvogels kreeg bijna geen enkele uitgespeelde kans. Milsbeek daarentegen schiep zich een aantal mooie mogelijkheden en kwam in de 17e minuut op een verdiende voorsprong. Een snel en goed opgezette aanval werd nog tot corner verwerkt. Uit die corner joeg Wahid Rashidi van buiten het strafschopgebied de bal onhoudbaar in de linkerbovenhoek van de volstrekt kansloze Stormvogels doelman. Enkele minuten kon de geheel vrijstaande Daniel Janssen de 2-0 binnen tikken. Milsbeek verzuimde om de voorsprong te vergroten en nadat in de 55e minuut een schot van Daniel Janssen op de lat eindigde werd Stormvogels sterker en werd Milsbeek niet meer gevaarlijk voor het Stormvogels doel. In de 80e minuut werd het vlagsignaal van de Milsbeek grensrechter door de scheidsrechter weggewuifd en kon de Stormvogels spits ongehinderd scoren. Gedurende de laatste minuten probeerde Stormvogels met man en macht om de gelijkmaker te scoren maar faalde in de afwerking waarbij in de allerlaatste minuut doelman Justin Sillessen met een fabelachtige redding de overwinning voor Milsbeek veilig stelde.