Geslaagd ALBO-toernooi, Heijen wint

Ook deze 29e editie van het ALBO-toernooi is weer zeer geslaagd. Er waren drie teams die voor de eerste keer deelnamen. En twee nieuwkomers, HBV en VIOS'38, hebben al aangegeven dat ze volgend jaar ook weer willen deelnemen. Niet alleen vanwege de nuttige oefenwedstrijden maar ook door de zeer goede sfeer die er het gehele toernooi op ons sportpark heerst. Helaas deelde zatermiddag MSH Maasduinen mee dat ze de tweede wedstrijd op zondag niet meer konden spelen. Gelukkig was DVSG bereid die plek op te vullen. Dank je wel en complimenten voor dit snelle handelen! Vanwege de Berg en Dalcup kon helaas Rood Wit niet deelnemen en speelde Groesbeekse Boys met de 2e selectie.

Winnaar

Door twee overwinningen met minimaal drie gescoorde doelpunten per wedstrijd, behaalde Heijen het maximale aantal van 12 punten. De grote wisselbokaal en het prijzengeld gingen mee naar Heijen. De winnaar van vorig jaar Juliana Malden (za) werd tweede en de derde plek was toch enigszins verrassend voor VIOS'38.

Dank

Ik wil de accomodatiemedewerkers, het bestuur, de loterijverkopers, het BBQ-personeel, de kantinemedewerkers en ALBO via deze weg nogmaals bedanken voor de wijze waarop we ook dit toernooi tot een groot succes hebben gemaakt. Ook Marc Holthuysen bedankt voor het beschikbaar stellen van de zo noodzakelijke extra parkeerruimte.De donderdag- en vrijdagavond waren in alle opzichten al een succes. De zondag was helemaal top waarbij de discotheek en de artiest op de zondagmiddag/avond tussen de buien door er een geweldig feest van hebben gemaakt. 

Uitslag

  1. Heijen
  2. Juliana Za Malden
  3. VIOS'38 Beugen
  4. HBV Beers
  5. JVC Cuijk
  6. DVSG
  7. Milsbeek
  8. Achates
  9. Astrantia
  10. Groesbeekse Boys 

Groeten Cor Derks