Vierdaagse doortocht op 18 juli

Nijmeegse Vierdaagse editie 109 staat op het punt te beginnen.
De Walk of the World wordt gelopen van 16 tot en met 19 juli 2019!

Ook dit jaar staan de tenten in Milsbeek weer opgesteld op de parkeerplaats van de SV MILSBEEK om de ruim 40.000 lopers te verwelkomen op de laatste rust mogelijkheid, voordat de verschrikkelijke St.Jansberg wordt bestegen.  

Donderdag 18 juli de dag van de “DOORTOCHT” zal DJ NICK de doortocht muzikaal verzorgen met gezellige en opzwepende muziek! Na het debuut optreden van vorig jaar zal ook dit jaar Marco als Voice-over de microfoon hanteren. Dat hij een ongeleid projectiel kan zijn zal ook dit jaar hoogstwaarschijnlijk weer duidelijk worden. Onder het motto van:

“Liever schik dan un neje boks” zal de boel aan elkaar gepraat gaan worden.

We hopen u allemaal te verwelkomen bij de SV Milsbeek om er met zijn allen samen een leuk feestje van te maken. Met een koel biertje, lekkere broodjes en andere versnaperingen, zorgen we dat de “kijkers” op de Zwarteweg het ook aan niets zal ontbreken. Wat we nog wel kunnen gebruiken: VERKOPERS bij de koffie, de broodjes, soep, frisdrank en ijs.

WE ZOUDEN HET GEWELDIG VINDEN ALS JULLIE EEN PAAR UURTJES KOMEN HELPEN. HET ZIJN GEZELLIGE UREN, DE WANDELAARS EN DE SV ZIJN ER BLIJ MEE.

Wees welkom van 08.00 tot 12.00 uur of van 10.00 tot 14.00 uur.  
Meld je aan bij Marjo Vissers, Theo Hendriks of Hans Cobussen