Sponsor in de Spot: Postema Makelaars & Taxateus

 • Hoe zou je je bedrijf in 3 zinnen beschrijven?
  De huidige huizenmarkt verwacht flexibiliteit, deskundigheid en daadkracht en dit is precies waar Postema Makelaars & Taxateurs zich in onderscheidt. Met een persoonlijke NVM-makelaar waarin jij volledig centraal staat en die je helpt de weg te vinden in de vastgoedwereld. Ik richt me voornamelijk op taxaties waardoor je snel een deskundig rapport in handen hebt.
 • Wat zijn de belangrijkste producten of diensten van je bedrijf?
  Ik ben gespecialiseerd in gevalideerde taxatierapporten voor woningen. Deze zijn vaak nodig voor een hypotheek, de verkoop van een woning na bijvoorbeeld een scheiding of voor een onafhankelijke waardebepaling van de woning.
 • Mensen maken een bedrijf. Kun je jezelf voorstellen? Wie ben je? Doe je zelf ook iets op de club?
  Ik ben Derk Postema, opgegroeid op de Milsbeek en de laatste jaren woon ik met veel plezier in Plasmolen, samen met Marije en onze dochter Merel. In 2019 ben ik beëdigd als Register Makelaar Taxateur. Met de ervaring die ik al had opgedaan in de wereld van de makelaardij én de ambitie om een zelfstandige makelaar taxateur te zijn, heb ik in 2021 dan ook besloten een start te maken met mijn eigen kantoor Postema Makelaars & Taxateurs. Al sinds mijn jeugd ben ik betrokken bij het verenigingsleven van Milsbeek en momenteel ben ik actief bij de muziekvereniging en tennisvereniging in Milsbeek. Daarnaast kun je mij ook tegen komen op de wielrenner of MTB. 
 • Waarom ben je sponsor bij onze vereniging?
  Verenigingen zijn het hart van de leefgemeenschap in een dorp. Dit zorgt ervoor dat er voor jong en oud een plek is om samen te komen en te sporten. Graag ondersteun ik daarom de sportvereniging waarbij nu én in de toekomst mensen zich kunnen aansluiten om te sporten en aan het verenigingsleven kunnen deelnemen. 
 • Wat wil je graag bij onze leden onder de aandacht brengen?
  Natuurlijk kunnen de leden bij ons terecht voor een snel en deskundig validatierapport voor een woning. Daarnaast stellen wij ook een springkussen met glijbaan en/of aanhanger voor (buurt)verenigingen en evenementen ter beschikking. Voor meer informatie kun je contact opnemen met info@postema-makelaars.nl.