Sponsor in de Spot: M&M Security

 • Mensen maken een bedrijf. Kun je jezelf voorstellen? Wie ben je? Doe je zelf ook iets op de club?
  Mijn naam is Maurice van den Hoogen. Ik ben geboren en getogen in Milsbeek en voor velen ongetwijfeld bekend als eigenaar van M&M Security. Na jarenlang actief te zijn geweest bij defensie heb ik in 2010 M&M Security opgericht. Mijn bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote regionale beveiligingsorganisatie waar momenteel 40 beveiligingsmedewerkers met veel plezier hun werkzaamheden verrichten.
 • Hoe zou je je bedrijf in 3 zinnen beschrijven? Wat zijn de belangrijkste producten of diensten van je bedrijf?
  Naast fysieke beveiliging zijn wij ook gespecialiseerd in beveiligingstechnieken. Dit betekent dat wij onder andere alarmsystemen, camerabeveiliging en wifi-netwerken bij zowel particulieren als bedrijven leveren en installeren.
 • Waarom ben je sponsor bij onze vereniging?
  Als lokaal bedrijf vind ik het belangrijk verenigingen te sponsoren die dezelfde unieke culturele waarden als M&M Security hebben. Het feit dat mijn zoon Noud bij SV Milsbeek voetbalt, speelt uiteraard ook een rol bij mijn keuze.
 • Wat (aanbieding, actie, nieuws of vacature) wil je graag bij onze leden onder de aandacht brengen?
  Natuurlijk zijn ook wij op zoek naar nieuwe collega’s. Heb je interesse om ons team te versterken als beveiliger of beveiligingsmonteur, stuur dan jouw mail naar info@mm-security.nl. Wij ontvangen jou met open armen!