Scorebord voor SV Milsbeek

SCOREBORDEN IN GEBRUIK GENOMEN
Afgelopen zondag heeft zowel afdeling voetbal als ook afdeling korfbal van SV Milsbeek hun nieuwe scoreborden in gebruik genomen. Met een druk op de knop door sponsors Krebbers Installatie en de Fabriek eten en drinken werd het scorebord van SV Milsbeek afdeling voetbal in gebruik genomen. Een half uurtje later was het ‘Pupil van de week’ Pip Reiniers die dezelfde handeling mocht verrichten bij SPES. Sponsors van het scorebord daar zijn de Besgroep, accountants en belastingadviseurs in samenwerking met Topic Magazine. Voor extra stevigheid van het geheel zorgde Gerbrand Weijers van Weijers Metaalbewerking, door er een mooie bijpassende stellage omheen te maken. SV Milsbeek is de sponsors erg dankbaar.

DUURZAAMHEID
SV Milsbeek heeft ongeveer 7 jaar geleden besloten om te investeren in zonnepanelen, die inmiddels leiden tot concrete besparingen om zodoende de kosten te drukken. Vanwege dit succes en de bijdrage die SV Milsbeek wil leveren aan duurzaamheid heeft de vereniging besloten verder in zonnepanelen te investeren. SV Milsbeek is 7 jaar geleden de samenwerking met Megens Electrotechniek uit Milsbeek aangegaan. Voor beiden was het een startpunt voor een mooie samenwerking.

TOEKOMST
Makkelijkere, slimmere en eenvoudigere processen binnen de vereniging inzetten, dat werkt. Enkele voorbeelden hiervan zijn munten-briefgeld telapparaten, superdrogers in WC, AED apparaat, contactloos betalen, beregeningsysteem voor veld 1 en veld 2, kunstgras voor korfbal. Dit alles om zaken eenvoudig, veilig en kostenefficiënt te houden. De laatste investering is gedaan voor de robotmaaiers. Deze robotmaaiers geven de gelegenheid om niet afhankelijk te zijn van derden, minder capaciteit te vragen van de vrijwilligers, geen grote onderhoudskosten aan de eigen grasmaaiers en ze laden zich op met de elektriciteit gewonnen vanuit onze zonnepanelen. En ja, de grasmat ligt er picobello bij!

Met deze investering en ontwikkelingen loopt SV Milsbeek voorop in de regio en laten ze zien waar een klein dorp groot in kan zijn!