Onbedreigde zege SV Milsbeek

In de uitwedstrijd tegen SIOL op het kunstgrasveld in Katwijk behaalde Milsbeek een dikverdiende eclatante overwinning.

Milsbeek was op alle fronten beter dan SIOL. Milsbeek speelde zeer gedisciplineerd en bezorgde SIOL een kansloze nederlaag. Behoudens enkele kleine speldeprikken werd SIOL de gehele wedstrijd ongevaarlijk.

Milsbeek speelde 90 minuten lang keurig de val rond en stichtte op het juiste moment gevaar. Nadat er al 2 keer een kans op 2 meter van het doel van SIOL waren gemist, werd in de 28e minuut de score geopend. Derk Smittenberg kwam mee op en scoorde vanaf 20 meter onhoudbaar met een bekeken schuiver. Nadat op slag van rust een speler van SIOL wegens natrappen van het veld werd gestuurd was duidelijk dat Milsbeek gezien het spelbeeld in de 1e helft de wedstrijd op slot zou gooien. Na weer een zorgvuldig opgezette aanval scoorde Roy Neijenhuis met een ziedend schot. 

Even later gaf diezelfde speler een afgemeten voorzet waar de inzet van de bij de 1e paal opgedoken Jens Vervoort de doelman kansloos liet. Milsbeek bleef geconcentreerd de bal rondspelen en na een afgekeurd doelpunt kon Wahid Rashidi in de 71e minuut wel de 4e treffer scoren. Hierna ging de wedstrijd als de bekende nachtkaars uit en had Milsbeek alweer 3 punten. Milsbeek bezet nu de 3e plaats.

Komende zondag thuis de derby tegen Achates. De ploeg die na een mindere periode afgelopen zondag met maar liefst 7-0 won. Mooie ingrediënten voor een spannende wedstrijd.