Verdienstelijk gelijkspel Milsbeek

Tegen koploper Hapse Boys wist Milsbeek dankzij een met name in de 2e helft tomeloze inzet een uiteindelijk verdiend gelijkspel te behalen. In een tot de 1-1 zeer sportieve wedstrijd onder uitstekende leiding van leidsman Benders uit Cuijk wist de koploper zeker in de 1e helft een optisch veldoverwicht te creëren. Hapse Boys was veel meer in balbezit dan het zeer afwachtende Milsbeek. De koploper kreeg in de eerste 20 minuten een aantal goede mogelijkheden en zeer terecht in de 29e minuut de 0-1 voorsprong. Routinier Joost van de Groes rondde een prima aanval keurig af. In de 40e minuut redde Milsbeek op de doellijn een zeker lijkend doelpunt. Tekenend voor de Milsbeekse aanvallen was het feit dat pas in de 41e minuut de doelman van Hapse Boys enigszins in gevaar werd gebracht. Hapse Boys verzuimde om in de 1e helft meer afstand te nemen en zodoende kon Milsbeek met een geringe achterstand de rust behalen. Na de rust een ontketend Milsbeek dat in de eerste 5 minuten 2 kansen kreeg om de gelijkmaker te scoren. Maar Milsbeek had veel geluk dat in de 58e minuut Tom Meijer verzuimde om vanaf 1 meter voor de doellijn een goed opgezette aanval de beslissende 2e treffer te scoren. Milsbeek bleef met een tomeloze inzet spelen en zag dit energieke spel beloond met een keurig doelpunt van topscoorder Daniel Janssen. Hij rondde een mooie voorzet van linkerverdediger Pepe van Hoeve prima af. Hierna waren de gemoederen af en toe danig verhit. Milsbeek wilde niet verliezen van de koploper en Hapse Boys moest alle zeilen bijzetten om de eerste nederlaag te voorkomen. Zodoende een boeiende 2e helft die ondanks het matige spel van beide ploegen het aanzien maar dan waard was. Na de recente winst en het gelijkspel regen de resp. nummer 3 en 2 van de ranglijst werd dit gelijkspel tegen de koploper uitbundig gevierd mede door de geweldige sfeer die er de gehele dag al in de kantine was. Door dit zwaarbevochten gelijkspel blijft Milsbeek een keurige middenmoter maar zal de zeer jonge ploeg ook a.s. zondag het onderste uit de kan moeten halen om in de uitwedstrijd tegen Juliana Mill een mooi resultaat te behalen. De gehele maand december is het aanvang tijdstip van alle wedstrijden 14.00 uur.