Overtuigde zege SV Milsbeek

In de wedstrijd op kermiszondag tegen promovendus de Zwaluw uit Oeffelt behaalde MIlsbeek een mooie en overtuigende 3-1 overwinning. Gedurende de hele wedstrijd was Milsbeek heer en meester. Alleen de 1e helft werd de Zwaluw tot 3 keer toe gevaarlijk maar wist niet te scoren. In die zelfde 1e helft kwam Milsbeek na 2 schitterende aanvallen op een 2-0 voorsprong. De eerste aanval over heel veel schijven mondde uit in een prima voorzet van uitblinker Karim Bouchama werd prima afgerond door Ppe van Hoeve. Een minuut later de 2e treffer na weer een mooie aanval waarbij Bas Broekman onberispelijk binnenschoot. Een verdiende ruststand van 2-0. Na de rust kwam volkomen onverwacht De Zwaluw tot de aansluitingstreffer na een foutje in de Milsbeekse verdediging. Na deze tegentreffer werd het veldoverwicht van Milsbeek nog groter. Veel beweging en heel veel balbezit sloopte de ploeg uit Oeffelt. In de 60e minuut de dikverdiende derde treffer na wederom een prima opgezette aanval waarbij Pepe van de Hoeve zijn 2e treffer kon scoren. Milsbeek bleef constant in balbezit en de Zwaluw werd volledig weggespeeld en werd niet meer gevaarlijk. Het enige minpunt aan het prima veldspel van Milsbeek was de effectiviteit met zoveel balbezit. Maar een zeer terechte 3-1 overwinning kan de ploeg met volle overtuiging a.s zondag in Rijkevoort tegen Toxandria spelen.