We voetballen weer!

Hallo sportvrienden!

We voetballen weer! Wat zijn we blij… we voetballen weer! In de vorige editie van december ‘21 vroeg ik mezelf nog af of we ooit van het Corona-virus af zouden komen. Daarnaast ook, of het over een tijdje niet een gewoon griepje gaat worden. En warempel, een aantal maanden later is de samenleving weer ‘open’ en staan we zij aan zij weer langs de lijn naar onze jeugdige voetballende kids te kijken! Hoe leuk om al die enthousiaste jongens en meisjes weer te zien voetballen, scoren en juichen met elkaar.

Keeperstrainer

Als jeugdcoördinator ben ik nog steeds op zoek naar een geschikte kandidaat om de vacature van keeperstrainer in te vullen. Dit is geen gemakkelijke klus omdat veel keeperstrainers op locatie hun eigen trainingen aanbieden. Binnenkort volgen er weer twee gesprekken, hopelijk met een positief resultaat. Mocht je iemand weten, evenals enthousiaste jeugdtrainers, let me know!

Webshop

De webshop is nu enige maanden online. Leuk om te zien dat er steeds meer spelertjes de kledinglijn van onze club dragen. Houd de site en socials in de gaten voor meer acties. En niet alleen zien steeds meer jeugdspelers er tip top uit. Als blijk van waardering zijn sinds kort ook alle jeugdtrainers voorzien van een compleet nieuw trainingspak.

Elftalleiders

Het begrip ‘elftalleider’ is de laatste jaren een verwaterd begrip aan het worden. Onze huidige jeugdtrainers moeten vaak naast hun trainingen en wedstrijden, ook de randzaken nog regelen. Mocht je interesse hebben om iets voor onze jeugd te betekenen, dan ben je van harte welkom! Gezellig zaterdags mee met een team naar de wedstrijden, het regelen van randzaken als informeren van ouders via app-groep, het maken van een rij- en wasschema, het vlaggen langs de lijn, etc.

Tot slot

Ik wil eenieder die dit leest vragen dat wanneer je innovatieve ideeën hebt, je een intrinsiek gemotiveerde jeugdtrainer kent, je vragen hebt over randzaken of over het meetrainen van nieuwe spelertjes, of wat dan ook als het om onze jeugd gaat, laat het me weten!

Als laatste wil ik de mensen die elke dag ons Sportpark onderhouden en de mensen die dit allemaal voor onze club weten uit te zoeken en te realiseren, nogmaals bedanken voor nieuwe aanpassingen van de laatste maanden! Het is mooi, maar wordt steeds mooier aan De Zwarteweg!

Sportgroet,
Heiko