Milsbeek verliest van koploper

In de op donderavond gespeelde thuiswedstrijd tegen koploper Constantia uit Wanroy leed Milsbeek een 4-3- nederlaag.

Milsbeek had gedurende de gehele wedstrijd veel meer balbezit dan de tegenstander maar de beide spitsen werden met name in de eerste helft onvoldoende ondersteund om echt gevaarlijk te worden. Constantia speelde met veel spelers achter de bal en wachtte op fouten van Milsbeek om vervolgens snel de spitsen in stelling te brengen. Milsbeek had in de 5e minuut de score kunnen openen maar na een mooie aanval schoot Roy Neijenhuis net over. Milsbeek grossierde in passes maar kon het meer geslepen en volwassener spelend Constantia niet echt moeilijk maken. In de 24e minuut dom balverlies op het Milsbeek middenveld en Constantia topscoorder Milano van der Cruijsen kon ongehinderd binnenschieten. In de 25e minuut eenzelfde situatie maar Milsbeek kon de inzet tot corner verwerken. Uit deze corner stond de Milsbeek verdediging te slapen en werd de bal binnengekopt. In de 33e minuut de derde treffer voor Constantia die weer snel omschakelde en via weer van de Cruijsen de 0-3 scoorde. Wie dacht dat de wedstrijd beslist kwam enigszins bedrogen uit.

Meteen na de rust kon Daniel Janssen de eerste tegentreffer scoren. Milsbeek werd nu sterker en kwam veel vaker gevaarlijk voor het doel van de koploper. In de 50e minuut moest de doelman redding verrichten na een vlammend schot van Jelle van Hensbergen. Nadat  Milsbeek doelman Sillessen ook prima redde na een uitbraak van Constantia viel in de 72e minuut de vierde en voor van de Cruijsen zijn derde treffer. Ook hier ging weer een domme persoonlijke fout van een Milsbeek speler aan vooraf. Milsbeek gaf zich echter niet gewonnen en na de 2-4 middels Pépé van Hoeve en de 3-4 in de 90e minuut van Daniel Janssen was het in de lange blessuretijd alle hens aan dek voor de koploper om de zege mee naar Wanroy te nemen. Milsbeek probeerde van alles om er nog een gelijkspel uit te halen maar na het laatste fluitsignaal van de prima leidende scheidsrechter van Schayik uit Langenboom werd het over de gehele wedstrijd genomen een verdiende zege voor de koploper. Toen de andere uitslagen bekend werden bleek dat Constantia het kampioenschap bijna niet meer kan ontgaan en voor Milsbeek waren die uitslagen ook gunstig want de ploeg blijft op de derde plaats en koploper in de periode stand.

Met nog 4 resterende wedstrijden belooft het een spannend einde van de competitie te worden voor evt. promotie wedstrijden