Milsbeek uitgeschakeld in nacompetitie

In de eerste nacompetitie wedstrijd thuis tegen Sjo/VESTA leed SV Milsbeek voor veel publiek een verdiende 1-4 nederlaag. Vanaf de 1e minuut was duidelijk dat Vesta er op gebrand was om een ronde verder te komen in de nacompetitiestrijd. Milsbeek speelde veel te slap en van de ploeg die vorige week in de allerlaatste minuut de nacompetitie bereikte ging geen enkel gevaar uit. Vesta profiteerde optimaal van deze lakse instelling en scoorde voor de rust tweemaal. Beide doelpunten waren te voorkomen, maar het centrale duo reageerde veel te slap na twee knappe reddingen van de doelman van Milsbeek waardoor uit de rebound tot tweemaal keer toe makkelijk gescoord werd. Na de pauze scoorde Milsbeek in de 55e minuut wel de aansluitingstreffer maar 5 minuten later wederom na een grove dekkingsfout kon de 1-3 simpel worden binnengekopt. Hierna speelde Vesta de wedstrijd geduldig uit en scoorde ook nog de vierde treffer. Milsbeek onderging de nederlaag gelaten en na afloop kon het milsbeek team en de Milsbeekse aanhang toch terugkijken op een mooi seizoen.